Vacature voor Voorzitter Raad van Advies Xelvin - Gesloten

Ervaren voorzitter die de RvA wil professionaliseren

Xelvin is specialist in het detacheren van middelbaar- en hoger technisch personeel. Met een omzet van 45 miljoen euro, 600 werknemers en een landelijk netwerk van 20 kantoren is Xelvin één van de grotere spelers in haar nichemarkt. Xelvin is internationaal georiënteerd en financieel gezond. In deze ontwikkelingsfase van de onderneming staat professionalisering centraal. Zo worden op dit moment eigendom en bestuur gescheiden. In het verlengde daarvan luidt Xelvin met de installatie van een toezichthoudend orgaan een nieuwe fase in haar bestaan in. De keuze voor een RvA met doorgroei naar een RvC hangt samen deze ontwikkeling. Het is de bedoeling dat de RvA binnen twee tot drie jaar transformeert naar een RvC. Daarbij is het van belang dat professionalisering plaats vindt zonder al te zeer te formaliseren en met behoud van het flexibele en informele karakter dat past bij de cultuur van Xelvin.

Ervaren toezichthouder, die het vertrouwen van belanghebbenden weet te winnen. Als CFO of RA diepgaande ervaring met vraagstukken van financiële sturing en continuïteit van de organisatie.
Verbindend, flexibel, coachend en communicatief vaardig.

Verdere informatie
Voor uitgebreide informatie verwijzen wij u naar de profielschets en de procedure. Voor aanvullende vragen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met mw. Puck Dinjens, 06 - 22 23 58 11.